Детски празник "Том и Джери‘‘ 2018 -,, Да върнем децата към спорта’’ 03.05 | 10:02

Събитието ще се проведе на няколко пъти между 12 и 27 май в София

От iNews.bg

Детският празник "Том и Джери‘‘2018 се организира за осма поредна година. Спортно събитие е насочено към децата в нашия град. Главната идея на детският празник и турнир под мотото ,,Да върнем децата към спорта’’ е насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най-ранна възраст.

Събитиeто ще се проведе в град София, зала "Сиконко" на 12, 13, 19 и 27 май от 09:30 часа. В празника ще бъдат представени: художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и турнир по футбол.

За участия в празника са поканени деца от общините в Софийска област, участие ще вземат и деца от домове за сираци. На откриването на събитието ще присъстват популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта.

Организирането на празника за всички подрастващи ще бъде със съдействието на Министерство на физическото възпитание и спорта, Българската асоциация "Спорт за всички", Български футболен съюз, Езиков център "Бизи", химическо чистене - "Макс клийн", Петър Гривеков- художник, Queisser Pharma Bulgaria LTD, "Алта България", "Ел Би Булгарикум" ЕАД, Вафли "Нелис", фирма "ФАМОЗО ЛАЙН” ЕООД - лидер в производството на дървена стъклопакетна дограма, екстериорни и интериорни врати от масивна дървесина по европейските стандарти .

Водещи

Най-четени