ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ изненада първокласниците от града 17.09 | 12:46

За десета поредна година децата получиха раници и пособия за първия учебен ден

От iNews.bg

За десета поредна година ТЕЦ "ЕЙ И ЕС Гълъбово" подари на първокласниците в Община Гълъбово ученически раници, пълни с учебни пособия. Всички 108 първокласници в общината бяха изненадани по повод първия учебен ден още с прекрачването на училищния праг. 56 момчета и 52 момичета от СУ "Васил Левски", ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" – село Обручище, и училищата "Св. Паисий Хилендарски" и "Христо Ботев" получиха училищните помагала, осигурени от най-модерната в България въглищна централа.

"Първият училищен звънец и първият учебен ден са прекрасни моменти за всяко дете. За Вас днес започва един нов етап на развитие и утвърждаване. Годините в класната стая могат да се превърнат в трамплин за сбъдване на мечтите Ви. Отстоявайте с воля и знание себе си, търсете с вяра интересното и красивото в необятния свят на науката. На добър час на всички Вас", пожела на първокласниците изпълнителният директор на ЕЙ И ЕС България Иван Цанков.

Осигуряването на всички необходими пособия за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на ЕЙ И ЕС. Образованието е сред основните приоритети в програмата за корпоративна социална отговорност на ЕЙ И ЕС България. Тя цели да поощрява развитието на младите хора в региона, да стимулира любознателността и уменията им и да насърчава тяхната увереност и самочувствие. Общата стойност на дарението е около 15 000 лева.

2096366

Водещи

Най-четени