Бабикян направи съпоставка с Навални и Априлското въстание 24.01 | 11:30

Навални бил вътрешен проблем на Русия! Тази позиция на Корнелия Нинова показва, че партията не е мръднала на милиметър от времето, когато се оказа, че " няма достатъчно информация" за военния пуч в Москва срещу Горбачов, написа членът на Триото

От iNews.bg

Членът на Отровното трио - Арман Бабикян, атакува Корнелия Нинова заради позицията й по случая с арестувания опозиционер №1 в Русия - Алексей Навални.

ЕТО КАКВО НАПИСА ВЪВ ФЕЙСА АРМАН БАБИКЯН:

Навални бил вътрешен проблем на Русия! Тази позиция на Корнелия Нинова показва, че партията не е мръднала на милиметър от времето, когато се оказа, че " няма достатъчно информация" за военния пуч в Москва срещу Горбачов. Наличието на диктаторски режим в една ядрена сила ,никога не е вътрешен проблем! Така наречената любов към Русия не е любов към Путин, а любов към руския народ. Иначе се оказва, че на България ще и харесват само Борисов, а не Боянската църква и шопската салата. Сега за миг си представете, че Мартин Лутър Кинг е вътрешен проблем на САЩ, Гешев е проблем на България, Брекзит на Великобритания и никой не се интересува?! Ще се окаже, че Априлското въстание е вътрешен проблем на Османската империя?? Добре дошли в 21 век!

Водещи

Най-четени