Баровската кръчма, където скандалният Милко Калайджиев пя напук на короната, прибира пари от ковид-мерки 18.01 | 09:04

Журналистът Атанас Чобанов припомни, че чалга изпълнителят е неуспял ДПС кмет, а около него гръмна скандал с построяване на къща з агости с европари, която обаче не действа като хотел

От iNews.bg

Известният журналист Атанас Чобанов припомни интересни факти около чалга законодтеля Милко Калайджиев, който преди 3 дни де замеси в голям скандал, след като невъзмутимо пя на купон в р-т "Рибарника" в Пловдив пред 70-80 човека. Газейки нагло противоепидемичните мерки, а после пробвайки да намери глупаво извинение, чалгарят от Свиленград само влоши ситуацията. И съвсем нормално не закъсняха разследванията по темата. 

Атанас Чобанов публикува скрийншот, в който се вижда, че баровската кръчма под тепетата получава помощи от държавата, защото е хлопнала кепенци по време на корона кризата. Това обаче не пречи на собственика Димитър Тодоринов да събира персонала и готвачите, да кани Милко Калайджиев и много гости и да празнува рожден ден в заведението.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПО ТЕМАТА АТАНАС ЧОБАНОВ:

Неуспелият кандидат кмет на ДПС Милко Калайджиев си построи "къща за гости” с евросубсидия. Тези дни наруши и противоепидемичните мерки, като отиде да пее на "приятел” в заведение, което получава коронасубсидии за персонал уж в неплатен отпуск по мярка "Запази ме”. Сумата не е обявена, но фирмата е в списъка за сайта на Агенция по заетостта.

Водещи

Най-четени