Божков с нов залп по Горанов, извади и документи 20.06 | 11:15

Владислав Иванов Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да прилага. И ако глупостта и „услужливата памет“ са извинение, злоупотребата с власт и лъжите на член на управляващата хунта са престъпление, написа Васил Божков, който се укрива в ОАЕ

От iNews.bg

Васил Божков, който се укрива в Дубай, отново изстреля залп по Владислав Горанов. Хазартният бос зададе интересни въпроси на финансовия министър, обясни, че е наясно с отговорите и публикува документи в подкрепа на обвиненията си.

ВИЖТЕ КАКВО ПОСТНА БОЖКОВ НА ПОПУЛЯРНАТА СИ СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСА:

Владислав Иванов Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да прилага. И ако глупостта и "услужливата памет" са извинение, злоупотребата с власт и лъжите на член на управляващата #хунта са престъпление. Рано или късно се носи отговорност. И въпроси, от чиито отговори не можеш да бягаш.

Ето моите:

1. Ако "в нито един момент законът не е допускал подобно прилагане", то тогава защо одобрената лично от него декларация за дължими такси предлага две графи за облагане – с 15% върху залозите и за 20% върху получените комисионни?

2. Ако "20% върху комисионната" е само за покер турнирите – защо в същата одобрена от него декларация, опцията за "покер турнир" изобщо не съществува?

3. Пред кого отговаря ДКХ и кой е отговорен за ежемесечно одобряваните декларации?

4. Всеки месец ДКХ одобрява подадените декларации за дължими такси и всяка година Владислав Горанов прави одит на комисията – как би могло да е "незаконно" ежемесечно одобрявано таксуване?

Знам отговорите на тези въпроси. Ето ви и доказателствата за тях:

ДОКУМЕНТИТЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

 

Водещи

Най-четени