Бойко Борисов: Удариха ни лошо 31.03 | 16:30

Заслужено си понесохме шамара, но по-добри от нас няма, категоричен е примиерът и лидер на ГЕРБ

От iNews

Удариха ни лошо. Заслужено си понесохме шамара, но по-добри от нас няма. Това каза премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за евровота.

И допълни: Сега зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото, но аз нямам съмнения, че тази листа е по-добро от всяка друга - от успели, млади, знаещи хора. 

"Чета: Съюз на демократичните граждани за европейско развитие на България в Европейската народна партия. Колко естествено си звучи. 

"Изборите, за ЕП винаги са минавали под мотото че Брюксел е далеч от България и избираме едни скъпо платени чиновници, които не са важни, но за пакета мобилност месеци наред работа, чартъри, камиони шофьори, депутати, протести митинги, и накрая двама излъчени от България не отиват на гласуването трима но с два гласа тази сага не приключи в полза на България- българи отрязаха главата на транспортните фирми и сега чудеса правим за да отложим това във времето", заяви още той.

"Важно ли е - два гласа и после резултатът какъв е - пет години е бил там, а сега слагат друг водач на листата, за нашите опоненти в ляво не искам да говоря не са ми интересни. Нагледал съм се - боксьори, борци, клипове, кризи в боклука ходеха да чистят с Вълка нощно време... По ме е яд за тези които са в дясно и цялата им кампания ще е против нас, те не се бият с БСП, една дума не казват там, те нямат за задача да изправят депутати, да се борят срещу нас, а да върнат на власт БСП и ДПС", посочи лидерът на ГЕРБ.

"Защо техните избиратели не си задават въпроса какво ще стане като свалят ГЕРБ и СДС, какво ще правят в тяхната кампания си е тяхна работа. Лошо е, когато ни хващат в грешки. За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са проблем. От 9 септември до днес живеят в резиде

нции. Прибраха всичко на хората и не могат да почувстват какво се е случило и как се случа. Лошо ни удариха и това зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото. Аз нямам съмнение, че тази листа е по-добра от всяка една и, гледайки я, се виждат красиви, млади и можещи хора. Речта на Томислав ме впечатли, защото не съм го виждал да говори партийно", отбеляза Бойко Борисов.

"Забранявам ви да се вкарвате в говоренето на омразата, много са лесни, видими са, хората го знаят, ние трябва да говорим на хората, че дори когато грешим си, понасяме наказанията и си взимаме забележка и повече не го допускаме. Защото който не работи, не греши. Затова внимателно, с чувство за вина, за гордост от свършената работа по всяка една тема като им гледам водачите на листитe и хората единствено Станишев, никой друг няма компетентност кой ще излезе са се бори с нашите евродепутати", заяви Борисов, цитиран от ПИК.

"Аз съм оптимист за Европа, познавам националистическите движения, те са популисти, но като дойде време за еврофондове всички искат да са в Европа, а тези които си тръгнаха в Лондон, виждаме, че не може да се коментира и на глас. Там ще берем горчивите плодове, защото отдавна казах, че ще има тежък Брекзит с последствия и върху Европа, и Великобритания. Защото като свършат парите започнат и кавгите", пошегува се премиерът.

"На Мария Габриел винаги съм казвал Неделчева, но само да напомня че откъдето е жената от там е родата. В случая съм притеснен за австрийците и французите, не искам да сте кучки в предизборната кампания - с което се хвалят нашите опоненти.  Хората виждат какво правим, разширението на Младост, Хемус, Ананиев методиката за медицинските сестри", посочи още Борисов.

"Удариха ни лошо, заслужено си понесохме шамара, но от тук да излезем силни и обединени, защото сме длъжни, както казаха от СДС да не допуснем тези ретроградни сили. Истински бих помолил българите да гласуват за нас. Не сме идеални, но по-добри все още няма", заяви Бойко Борисов.

Водещи

Най-четени