Борисов: Боли ме, защото сърби, гърци и румънци ни изпревариха 25.09 | 18:00

Ние сме тези, които са направили най-много след основателите от Филипопол, обяви лидерът на ГЕРБ от Пловдив

От iNews.bg

Хората чакат с часове в задръствания, но явно това не ги интересува. Мен ме боли, защото сърби, гърци и румънци ни изпревариха. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив.

"Когато си тръгваше лошият Борисов ви остави 44 милиона за завършване на проекта. Кметовете най-много страдат, от това което се случва. Тези кметове, които се излъжат да разкопаят с багери горчиво ще съжаляват. Очаквам хората да излязат и да гласуват, за да изпълним, това което сме обещали. Иначе след една година ще гледам и ще се смея", посочи той. 

"Никога не сме се интересували от купения вот, защото ГЕРБ винаги се е носил на гребена на вълна. Когато въведоха машинното гласуване три дни чакахме да обявят резултата. Следете корпоративния вот! Те не се посвениха да си сложат олигарсите в Плана за възстановяване и устойчивост. Наричат я шорт листа, а това си е чист списък на корупцията. Не се водете от дневния ред, който искат да ви сложат? Не ги коментирам, не се интересувам”, заяви Борисов по повод думите на Асен Василев от Продължаваме промяната". че през последните 30 години се е управлявало с корупция.

"Ние обещаваме и показваме какво сме направили в Пловдив. Ние сме тези, които са направили най-много след основателите от Филипопол”, обяви с усмивка лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg.

Водещи

Най-четени