Борисов: Ми и аз искам оставката на Радев, всеки иска оставки ВИДЕО 10.08 | 14:01

"На Христо Иванов даже не му я искам, той ми беше заместник. Всеки иска на някой оставката, някои искат на Лозан Панов. Има си законови процедури – в правовата държава се провеждат избори и на тях се явяват партии…“, отсече премиерът

От iNews.bg

Палатковите лагери и барикадите остават, заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти днес в Сакар, където заедно с вътрешния министър е на място, за да види как се гасят пожарите, пламнали през уикенда.

Премиерът не потвърди засега очакванията на протестиращите, че днес ще подаде оставка.

"Ами и аз искам оставката на Радев. Но не сме извадили хора на улицата. Всеки иска нечия оставка”, каза той в отговор на журналистически въпрос за оттеглянето му.

По думите му няма да бъдат премахнати със сила нито палатките на протестиращите, нито барикадите.  На репликата "Тези хора искат вашата оставка", Борисов отвърна:

"Ми аз искам оставката на Радев, на Христо Иванов даже не му я искам, той ми беше заместник. Всеки иска на някой оставката, някои искат на Лозан Панов. Има си законови процедури – в правовата държава се провеждат избори и на тях се явяват партии…"

Премиерът коментира и физическите сблъсъци на партийния форум на ГЕРБ. Подробности в следващото видео.

Водещи

Най-четени