Борисов: Не е нормално толкова пъти да побеждаваме другите партии 03.11 | 22:08

По-шареният общински съвет ще даде на ГЕРБ възможност да сподели отговорността, каза още той

От iNews.bg

Въпреки това, че партията е в управление много години, отново огромен брой избиратели ни дадоха голямо доверие. Върнахме се към нормалността в изборния процес, защото не е нормално само една партия да печели. Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция след обявяване на първите прогнозни резултати от балотажа, цитиран от БГНЕС.

Според Борисов по-шарен общински съвет ще даде възможността на ГЕРБ да сподели отговорност.

Някои ми казват, че съм бил нервен днес, бях нервен на глупавите журналистически въпроси, отговори Борисов.

Хубаво е политолозите и социолозите, канени в студиата, отдолу да пишат "никога непознали резултата”. Социолози, политолози, разбирам ги, те са взели пари, заяви Борисов.

Очаквах ги тези резултати, заяви още Бойко Борисов.

Ние можехме навсякъде да спечелим, но по-добре е за партията да се очисти, да се обнови, коментира още Борисов. Той съобщи, че ГЕРБ ще вземе решение кметовете да нямат повече от три мандата.

Според него загуба няма – а Варна, а Пловдив, попита лидерът на ГЕРБ.

Не е нормално толкова пъти подред да побеждаваме другите партии. То доскучава, доскучава ми вече, добави Борисов и отбеляза, че независимите кандидати не ги харесва, защото при тях не се знае кой носи отговорност.

За Благоевград ме е яд, там няма нещо ненаправено, посочи Борисов по повод загубата на Атанас Камбитов в главния град на югозапада.

Водещи

Най-четени