Борисов: Познавам целия бизнес! Някои се имат за мъже, а си пазят SMS-и с години като момичета 03.07 | 12:45

„Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български инвеститор в чужбина и това е нормално. Няма нищо укоримо. Нали, за да открие завод в Румъния, трябва да се отиде там, да се говори и с техния премиер?“, каза премиерът

От iNews.bg

"Не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Пазарджик.

Премиерът Борисов коментира твърденията на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков, че двамата са комуникирали: "От сутрин до вечер всеки се оправдава с мен. А аз никога не съм крил, че познавам целия бизнес”.

Министър-председателят не вижда нищо укоримо в това да помага на бизнеса.

"Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български инвеститор в чужбина и това е нормално. Няма нищо укоримо. Нали, за да открие завод в Румъния, трябва да се отиде там, да се говори и с техния премиер?", каза Борисов.

Той заяви, че не е момиче, че да си пази SMS-ите с години.

"Явно някои, които се имат за мъже, са далеч от мъжете и си пазят съобщенията, за да ги показват после”, коментира още премиерът и добави, че подобни теми "само ни отдалечава от големите цели”.

"Няма нищо лошо бизнесът да лобира за посланици в определени страни, където има инвестиционни намерения" , добави Борисов.

Водещи

Най-четени