Борисов: Скандалите в ОП не пречат на правителството да работи 23.01 | 18:17

Премиерът предрече победа за ГЕРБ на предстоящите евроизбори и се усъмни в коректността на данните на АФИС

От iNews

Скандалите в малката коалиция не са пречка правителството да работи. Това заяви при посещение в Димитровград министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът Бойко Борисов добави, че голямата коалиция  работи добре, въпреки скандалите  между лидерите на малкия коалиционен партньор.

"Всяка политическа партия, нейните лидери си имат своя политика и си я развиват, и говорят. Важното е това да не пречи на общата работа на правителството, а то не пречи, прекрасно си работи коалицията”, посочи Борисов.   За предстоящите евроизбори, Борисов предрече победа за ГЕРБ и се усъмни в коректността на данните на АФИС.

"Агенцията, собственост на члена на изпълнителното бюро на БСП – дава, че БСП води в тяхното социологическо проучване”, коментира министър-председателят. Борисов отговори и на нападките на левицата, че той и правителството използват Специализираната прокуратура, за  атака срещу всеки, който прави разкрития.

"Има  специализирани органи, които, нали всички говорят, да има институционалност. В момента институциите работят, какво общо имаме ние с тая работа – да си носят отговорност, за всеки каквото е правил”, каза още премиерът.

Борисов припомни и че депутати от ГЕРБ са  привлечени като обвиняеми и даде за пример  Делян Добрев.

Водещи

Най-четени