Борисов 100 пъти бил казал, че Цв. Цветанов няма да е министър 10.10 | 11:18

Това обяви лидерът на ГЕРБ

От Кремена Бедерева

Цветан Цветанов, зам.-председателят на ГЕРБ, няма да е отново вътрешен министър. Това стана ясно по време на пресконференцията на партията, на която официално лидерът на партията Бойко Борисов коментира резултатите от изборите на 5 октомври.

Запитан дали Цветан Цветанов ще бъде вътрешен министър, зададен от репортер от телевизия "Алфа", Борисов възкликна: "Ааа, там имате един с 4 осъдителни дела. Най-малкото може да ми задавате тези въпроси."

След като журналистката настоя повторно за отговор на въпроса ѝ, Борисов отсече: "Вече ви отговорих. Ние на вашите пресконференции не ходим."

"На съдени за клевета не отговарям. Четири пъти ви осъдих. Една година ме направихте на нищо с лъжите си и клеветите си. Вие сте партийна телевизия. Разсърдете се и си тръгнете", коментира Борисов.

"Вчера осъдих Волен, днес имам дело с Бареков", продължи с шегите Борисов. Но тъй като репортерката бе доста настоятелна и отново зададе въпроса, Борисов бе принуден да отговори: "Сто пъти съм казал, че Цветанов няма да е вътрешен министър."

Освен че отговаряше с шеговит тон на сериозните въпроси за Цветан Цветанов, Борисов не се поколеба да се пошегува и със социолозите.

"Преди изборите не знаехме, че ще бием толкова много БСП. Защото социологът Кольо Колев ни нареждаше наравно и аз си правех други разчети." Така Борисов иронично опроверга социологическите анализи преди вота, опитвайки се да се измъкне от въпроса дали би влязъл в коалиции.

Водещи

Най-четени