Валери Симеонов: Трябва повече полиция в курортите! 11.06 | 13:16

„Ще бъдем наказани с намаляване на туристи. Няма как и тази престрелка в оживения Слънчев бряг, който е в Топ 10 на английските класации, да не се отрази“, смята той

От iNews.bg

След като организираната престъпност не се притеснява да се изявява посред бял ден, за мерки за сигурност оттук нататък е късно да се говори. Вдинствената мярка, която може да се предприеме към настоящия момент, е присъствието на повече полицаи в курортния комплекс.

Това коментира Валери Симеонов, съпредседател на ПП "Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО” по повод престрелката в к.к. "Слънчев бряг”, предаде "Фокус".

Той коментира, че в полицейските управления в Бургас и Несебър трябва да се сложат хора, които не са обвързани с "местните зависимости".

"Между другото това трябва да се направи и в Поморие, тъй като и там не е по-цветущо положението. Там е същият "Джурасик парк", каза още Симеонов.

Според него, престрелката ще даде отражение върху туризма: "Не искам да коментирам този въпрос, но естествено е ясно на всички ,че няма да мине безнаказано това. Ще бъдем наказани с намаляване на туристите. Дали веднага, дали със следващата смяна, но ще се отрази. Тези неща се отразяват много директно. Виждате какво става в Турция. Например, в Анталия има с 90% по-малко записани туристи за този сезон, въпреки, че в Анталия не е имало никакви атентати, но като цяло обстановката в Турция дава отражение върху туристическия поток. Няма как и тази престрелка в оживения Слънчев бряг, който е в Топ 10 на английските класации, да не се отрази".

Водещи

Най-четени