Водачът Бареков: Аз съм най-неграмотният в евролистата 16.04 | 14:27

След него в листата са Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева

От iNews.bg

Николай Бареков, Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева водят евролистата на коалицията на "България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Номинациите бяха одобрени днес на Национален съвет на регионите на ББЦ и от коалиционните партньори, съобщиха от пресцентъра на партията.

13 от кандидат-депутатите за Европейския парламент са от "България без цензура", двама са от ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" имат по един представител. Заради ангажимент на почетния си председател Любен Дилов-син от "Гергьовден" са предложили от тяхната квота зам.-председателя на ББЦ Росен Петров.

"Избрали сме знакови лица на коалицията. При нас е хубаво, че лидерите на партиите са и експерти, май аз с моите три специализации в Америка и Англия съм най-неграмотен в този списък, коментира водачът на листата Николай Бареков.

Листата на ББЦ включва още Румен Йончев, Ивелина Йосифова, Даниела Колева, доц. Христо Бозов, Хайк Гарабедян, Десислава Тодорова, Ирина Добруджалиева, Мая Методиева. проф. Мирослава Кортенска, Тезджан Наимова, Калина Крумова, Ангел Славчев, Росен Петров, Красимир Каракачанов.

Водещи

Най-четени