Волен Сидеров откри предизборната надпревара в Москва 25.04 | 15:42

"ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се сложи край", отсече лидерът на "Атака" в руската столица

От Лазар Тодоров

Волен Сидеров, лидерът на политическа партия "Атака", откри предизборната кампания за европейските избори на 25 май в руската столица Москва, предаде БТА.

В Москва лидерът на националистическата партия получи руския орден "Звезда Отечества". Отличието е било връчено от космонавта Борис Волинов. Медалът е бил присъден на Сидеров от Горната камара на руския парламент за принос в развитието на отношенията между България и Русия.

"За мен като български политик е голяма чест да получа ордена "Звезда Отечества". Всъщност, с това събитие аз откривам кампанията на нашата партия "Атака" за евроизборите", заяви Сидеров.

По думите на Сидеров "Атака" смятат, че ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се сложи край. "Аз, и моите колеги - Десислав Чуколов и Магдалена Ташева, водим листата на нашата партия и ще бъдем гласа на тези българи, които смятат, че ЕС е структура, която трябва да се промени или да се разтури" допълва той.

Волен Сидеров отбелязва, че в българския парламент само "Атака" признава референдума в Крим и е против санкциите срещу Русия. Той пожела успехи на руското държавно ръководство в укрепването на държавността, и на братския, православен руски народ.

Водещи

Най-четени