Врачанин се барикадира у дома, заплаши да убие жена си и дъщеря си 01.01 | 13:32

Екшънът се е разиграл броени часове преди настъпването на новата година

От iNews

Врачанин се барикадира в дома си и взе за заложници жена си и детето си. Екшънът се е разиграл броени часове преди настъпването на новата година, съобщават от местната полиция. 

Малко преди 21 часа бил получен сигнал за семеен скандал в апартамент на жилищен блок в града. На мястото незабавно се отзовал екип от служители на реда. При пристигането си на мястото, ченгетата се натъкнали на заключена врата, зад която се носел миризма на газ.

Униформените установили, че мъжът - Г.Г., на 45 години, който е в жилището, е отправил закани да убие жена си - Н.Г., на 33 години и дъщеря им, с която живеят на същия адрес. Заради опасността от взрив и кърваво разрешение на разправията, били повикани екипи на пожарната и спешния център.

При опитите да бъде убеден да отвори вратата, Г.Г. заплашил да заколи заложниците си със сабя, ако някой се опита да влезе в жилището. От полицията съобщават, че драмата е разрешена след отваряне на вратата, като униформените се възползвали от невниманието на 45-годишния врачанин. Г.Г. бил обезвреден и отведен в ареста, а по случая има заявителски материал.

Водещи

Най-четени