Две тежки катастрофи само за час около Бяла 02.01 | 16:53

Мъж е в болница при друго ПТП на изхода на Казанлък

От iNews.bg

В рамките само на един час по фатално известните пътища между Русе и Бяла и между Велико Търново и бяла станаха поредните две тежки катастрофи. Загинали няма, но при единия инцидент има пострадали. В района на едното ПТП движението е затруднено, а при другото е отклонено по друг път.

Към 15:55 часа в посочения участък е станал пътен инцидент между бус и лек автомобил. По първоначални данни, има пострадали от двете превозни средства, чието състояние се уточнява от пристигналите медицински екипи на Спешнапомощ. Пътна полиция регулира движението, организиран е обход през Полски Тръмбеш, съобщиха от МВР.

Около час по-рано, пътен инцидент между два леки автомобила на пътя Русе-Бяла наложи затваряне на движението в участъка за тежки автомобили. За леките е организиран обход през Пиргово до отстраняване на увредените коли. При инцидента няма пострадали.

Друг мъж пък е настанен в болницата в Казанлък след катастрофа на изхода на града, предаде БГНЕС. Инцидентът стана днес, около 14:30 часа. Лек автомобил влиза в лявата лента, без да се увери, че зад него не идва друго превозно средство, и го удря джип. При удара лекият автомобил се забива в разделителната мантинела, а водачът получава контузия на врата. Откаран е за лечение в казанлъшката болница. Няма други пострадали при инцидента.

Водещи

Най-четени