Деница Сачева: Правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат 13.07 | 11:12

Презумпцията, че никой не харесва правителството е погрешна

От iNews.bg

Христо Иванов беше министър в едно от правителствата на Бойко Борисов беше и вицепремиер в служебното правителство, със сигурност е имал възможност да реагира по случая "Росенец" и "Лукойл", коментира министърът на труда и социалният политика Деница Сачева в предаването "Тази сутрин", по БТВ

Не отричаме че има хора, които не харесват правителството, че има недоволни и хора, които са на протестите, защото вярват, че може да има по-добро правителство. Нека да не си затваряме очите, че със сигурност има провокатори и хора, които целят да има напрежение, каза министърът. 

Презумпцията, че никой не харесва правителството е погрешна. В рамките на този кабинет има хора, които вършат изключително добра работа и полезна за обществото, отбеляза тя.  

"Идеята, че всички мразят ГЕРБ е неправилна постановка. В този смисъл симпатизанти и членове на партията отдавна искаха да изразят своята подкрепа. Ескалацията на напрежението в петък не е по вина на управляващата партия. В първите редици имаше само жени, колко пъти полицаите свалиха своите каски и се опитаха да има деескалация на напрежението", припомни Сачева. 

Водещи

Най-четени