Една традиционна пернишка неделя - 2 жени пребити от пияните си мъже 09.04 | 12:01

А 17-годишен перничанин е задържан за побой над негов съгражданин

От Кремена Бедерева

Две жени са пострадали при семейни скандали в Пернишко, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Перник.

52-годишен перничанин е задържан за побой над съпругата си. Вчера, 8 април, около 16 ч. в ОДМВР – Перник бил подаден сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСНМП)-Перник, че е приета 50-годишната Е.Г. след побой от съпруга й.

Служители на полицията незабавно потърсили 52-годишния Б.Н. на семейния адрес, но той не бил там. След предприетите оперативно-издирвателни действия, същият бил установен и задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Установено е, че това не е първият инцидент в семейството. 52-годишният мъж злоупотребявал с алкохола и подобни прояви не били рядкост. Жената била удряна с метални и дървени предмети. Нанесени са й множество травматични увреждания. Оказана й е медицинска помощ и е освободена. Започнато е досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават.

48-годишна радомирка е настанена в болница след семеен скандал. Инцидентът станал около 20 ч. пак на 8 април, на ул. "Хайдут Миленко” в гр. Радомир. 48-годишната М.А. и 51-годишният й съпруг Р.Б. се скарали и впоследствие мъжът й нанесъл множество удари с юмруци.

Полицаите установили, че това се случило след употреба на алкохол от страна на мъжа. Потърпевшата е настанена в МБАЛ "Р. Ангелова” гр. Перник със съмнение за комоцио и избит зъб. Оказана й е първа медицинска помощ и състоянието й се наблюдава от пернишките медици. Р.Б. не е задържан поради здравословни проблеми. Започнато е досъдебно производство и работата продължава. 

17-годишен перничанин пък е задържан за побой над негов съгражданин. Екшънът се разиграл пред блок № 46 на ул. "Ю. Гагарин” в областния град. 54-годишният Г.К. спрял лекия си автомобил пред въпросния блок, когато от магазин в сградата изскочил 17-годишен младеж, роптаейки срещу шофьора на спрялата кола.

Веднага след това момчето нанесло множество удари на 54-годишния мъж. Същият е закаран в МБАЛ "Р. Ангелова” гр. Перник за освидетелстване, а побойникът е задържан за 24 ч. Работата по случая продължава Второ РУП – Перник.

 

Водещи

Най-четени