Иван Гешев: Днес ще покажем, че в България никой не е над закона 14.07 | 10:30

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата", написа в Туитър главният прокурор

От iNews.bg

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата.

Наистина – никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!”, написа в профила си в Twitter главният прокурор Иван Гешев.

Припомняме, че в публикация в страницата си във Фейсбук снощи посолството на САЩ подкрепи протестите в страната и атакува премиера Борисов и главния прокурор - Гешев. Явно вторият взима нападката за похвала. Вижте какво написаха от US посолството вчера:

Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

Водещи

Най-четени