Изненада! Евгени Минчев е кандидат за депутат 24.09 | 15:45

Днес в 17 часа изтича срокът, в който партии и коалиции могат да регистрират листите си за предсрочните парламентарни избори. Все още не е ясно кой срещу кого ще се бори в някои от най-важните райони на страната, за да седне наесен на депутатската банка. Ясни са повечето водачи на листи в 25 МИР, който обичайно е сблъсък на политическите лидери. Водачите на листи са: Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС, за ПП-ДБ най-вероятно ще бъде Николай Денков, от "Възраждане" излъчиха Костадин Костадинов, от

От iNews.bg

Днес в 17 часа изтича срокът, в който партии и коалиции могат да регистрират листите си за предсрочните парламентарни избори. Все още не е ясно кой срещу кого ще се бори в някои от най-важните райони на страната, за да седне наесен на депутатската банка. 

Ясни са повечето водачи на листи в 25 МИР, който обичайно е сблъсък на политическите лидери. 

 

Водачите на листи са: Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС, за ПП-ДБ най-вероятно ще бъде Николай Денков, от "Възраждане" излъчиха Костадин Костадинов, от "ДПС - Ново начало" - Искра Михайлова, от БСП Атанас Зафиров, а от ИТН - Слави Трифонов.

Двама бивши вътрешни министри се изправят в пряка битка в София област - Младен Маринов като водач на листа от ГЕРБ-СДС и Калин Стоянов за "ДПС - Ново начало".

БСП София също регистрира своите листи - в тях са имена като конституционалистът доц. Наталия Киселова, инфекционистът доц. Атанас Мангъров и PR експертът Евгени Минчев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Водещи

Най-четени