Каракачанов: Протестите водят към властта партии, които ще основат джендър република 09.08 | 15:00

Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен“, изцепи се министърът на отбраната

От iNews.bg

Подобни неща не могат да се търпят повече. Това заяви във връзка с протестите из страната вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов на празника на Военноморските сили във Варна, предаде.

"Хората, които първата вечер отидоха – с качулките, с маските – бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята – какво да правят – да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор", каза Каракачанов.

"Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен", категоричен е министърът на отбраната.

353-ма студенти, обучаващи се в гражданските специалности на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", завършиха успешно и получиха своите дипломи в рамките на три официални церемонии. 48 от дипломиралите се в Морско училище са чужденци, а 69 са магистри.

Трите церемонии на промоцията, проведена в Училището, започнаха с камбанен звън от храма "Св. Николай" във ВВМУ. На тях абсолвентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от различни институции, фирми и приятели на Морско училище.

Специалностите, в които випускниците се дипломираха, са: "Корабоводене", "Експлоатация на флота и пристанищата", "Мениджмънт на водния транспорт", "Логистика", "Управление на пристанищата", "Корабни машини и механизми", "Електрообзавеждане на кораба", "Информационни и комуникационни технологии" и "Киберсигурност".

Първенец на Випуск 2020 стана Андреана Иванова от специалност "Мениджмънт на водния транспорт", като завърши пълния курс на своето обучение с отличен успех 5,99. Тя получи награда от министъра на отбраната и златен пръстен с логото на ВВМУ от началника – флотилен адмирал Медникаров.

По традиция името на първенеца ще бъде изписано и на Стената на отличниците в Морско училище.

Водещи

Най-четени