Край на големите ремонти за 15 септември, обеща Фандъкова 13.09 | 17:47

Ще продължат обаче строежите по Околовръстното и „Тодор Каблешков“

От iNews.bg

Всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година, ще са пуснати за 15 септември, ще останат обектите, които строим и изграждаме Южната дъга и съответно "Тодор Каблешков”. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

Кметицата провери изграждането на последния участък от бул. "Монтевидео” в ж.к."Овча купел". Булевардът се реконструира от ул. "Акад. Константин Пашев" до ул. "763".

Най-важната задача в последните дни е да бъде пуснато за 15 септември движението по големите обекти, по които се работеше през този строителен сезон, съобщи Фандъкова.

"Един от тях е бул. "Монтевидео", тук дейностите приключват. Имам увереност, че рано сутринта или по-скоро през нощта срещу 15 септември движението ще бъде пуснато и ще останат дейностите само по тротоарите”, посочи кметът.

Тя припомни, че са пуснали и движението по бул. "България". Също в нощта срещу 15 септември ще се пусне и движението по бул. "Асен Йорданов”. "По този начин всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година ще са пуснати за 15 септември, ще останат обектите, които строим и изграждаме Южната дъга и съответно "Тодор Каблешков” – това са местата където ще има затруднение”, обясни кметът.

Тя допълни, че също така по настояване на районния кмет на Слатина, ще започне следваща събота и неделя участък от ул. "Николай Коперник". "Той пое ангажимента да направим такава организация, че да може да не се пречи чувствително на трафика”, каза още Фандъкова.

Водещи

Най-четени