Крими героят от Пловдив Райфъла пак арестуван, този път пращал порно-снимки на млада жена (СНИМКА) 23.06 | 10:00

Не е ясно как ще реагира на случая съпругата на бизнесмена - Евелина Червенкова. Бившата Мис Слънчев бряг и Мис и Мисис Пловдив също е разследвана за данъчни престъпления, но досега винаги защитаваше своя мъж. Може ситуацията обаче рязко да се промени, макар Евелина да не спира да се радва на скъпарски подаръци от своя съпруг

От iNews.bg

Скандалният пловдивски бизнесмен Атанас Червенков–Райфъла отново е бил арестуван вчера. Полицаи са задържали страховития и отмъстителен бос по нови престъпления, по които се разследва. Райфъла, който престоя няколко години в ареста заради поръчение за убийство на конкурент с частни коли на бърза помощ и за палежи, сега е задържан  по чл. 159 от Наказателния кодекс: който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Райфъла е изпратил свои голи снимки и порнографски материали на млада жена, която е пуснала жалба срещу него. Червенков е задържан за 24 часа.

Не е ясно как ще реагира на случая съпругата на бизнесмена - Евелина Червенкова. Бившата Мис Слънчев бряг и Мис и Мисис Пловдив също е разследвана за данъчни престъпления, но досега винаги защитаваше своя мъж. Може ситуацията обаче рязко да се промени, макар Евелина да не спира да се радва на скъпарски подаръци от своя съпруг.

Водещи

Най-четени