Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
Ограничават движението в участък от АМ „Хемус“ между тунелите „Витиня“ и „Топли дол“
Апелът към шофьорите е да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна...
13.01 | 17:40
-
КАТ глобява шофьори за непочистени от снега автомобили
По отношение на пътнотранспортната обстановка и почистването на пътищата главен инспектор...
13.01 | 17:20
-
Радев ще връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на представител на най-голямата парламентарна група ГЕРБ - СДС
Церемонията ще се състои на 15 януари
13.01 | 16:53
-
Иван Гешев: Десет души управляват България извън институциите
Бившият главен прокурор Иван Гешев направи остри критики към настоящата политическа система и...
13.01 | 16:20
Най-четени
-
Драстично поскъпват банковите услуги от пролетта
Водещи финансови институции в страната обявиха по-високи тарифи за редица услуги, включително...
13.01 | 09:45
-
Почитаме християнските мъченици Ермил и Стратоник
Ермил бил дякон в църквата в Сингидунум
13.01 | 09:15
-
Би Ти Ви търси „новия Слави Трифонов”
Телевизията планира връщане на вечерното ток шоу, свалено в края на 2023-а.
13.01 | 10:15