Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.

Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
С капан за мечки ще ловят пантерата в Шумен, при нужда ще бъде отстреляна
Към екипа се присъединява и специалист по лова
23.06 | 17:20
-
Времето полудява! Жълт код в 22 области
В районите с жълт код се очакват максимални температури до 35-37 градуса. За Рило-Родопската...
23.06 | 16:59
-
Тръмп обяви, че обмисля смяна на режима в Иран
Изявлението на Тръмп силно напомня политиката на Джордж Буш-младши
23.06 | 16:30
Най-четени
-
Проучване: Младите хора у нас не искат под 3 200 лв. стартова заплата
Личен живот, семейство и щастие
23.06 | 12:30
-
Властите в Шумен: Малки са шансовете хищникът да бъде заловен жив
"99% става въпрос за леопард - едно от най-опасните животни в Африка, когато бъде преследван....
23.06 | 11:15
-
Путин: Където стъпи кракът на руски войник, там е наше
Руската работа в иранската АЕЦ ще продължи
23.06 | 11:59
-
Четвърти ден продължава издирването на опасния хищник край Шумен
"Животното тази нощ не е засечено. Пресни следи от тази нощ няма. Това не означава, че не е в...
23.06 | 09:59