Майка и син разказаха за ада в небето над Каваците 23.08 | 09:15

Разминалите се само с леки наранявания и голяма уплаха след инцидента с парасейлинга са категорични, че вече нямат ищах за екстремни изживявания

От iNews.bg

Благодарна съм, че сме живи и нямаме сериозни наранявания. Няма да се занимаваме със екстремни неща. Това каза пред Нова телевизия жената, която заедно със сина си кацнаха с парашут в дърво край Каваците, след като въжето, което ги свързвало с лодка, се скъсало. Двамата кръжали около 15 минути във въздуха, преди да се скъса въжето и парашутът да ги отнесе в гората. 

Майката и 14-годишният й син прелетели километри, преди парашутът да се заплете в клоните. Поне през следващите 10 години не ни трябват никакви атракции, добавя момчето. "Хората бяха във въздуха около 15 минути. Вятъра се засили и въжето се скъса. Колкото и да ни е мощна лодката, нямаше сила да приберем парашута", заяви управителят на водния атракцион Виктор Николчовски, предава Нова тв.

"60-70 мъже се опитаха да избутат лодката навътре в морето, а след като въжето се скъса всички се запътихме да видим какво става с пострадалите", разказа една от дамите, станали свидетел на инцидента.

"Приятно усещане изпитваш, ако въжето ти е здраво и не се скъса. Заради силният вятър в случая то се е скъсало. Лодката не е успяла да влезе навътре и около 15 минути жената и синът й са се въртели във въздуха", обясни водещият на "Здравей, България" Виктор Николаев. Подобен инцидент имаше наскоро и в Созопол. Човек с парашут кацна върху покрива на заведение.

Водещи

Най-четени