Малкият Мехмед изчезна безследно от двор на къща в Якоруда, отвлечен или загубен е? 24.09 | 10:10

Издирва се Мехмед Юркин на 2 години и 7 месеца от гр. Якоруда. Детето е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли.

От iNews.bg

От полицията в Благоевград разпространиха призив за издирване на изчезнало 2-годишно дете.То липсва от вчера следобед. Ето какво съобщават от полицията: Издирва се Мехмед Юркин на 2 години и 7 месеца от гр. Якоруда. Детето е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи.

Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. Последно е било забелязано около 16:00 часа на 23.09.2020 г. в двора на дома си в гр.Якоруда. След подаването на сигнала, около 18:00 часа на тел. 112, са предприети незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители, служители на РСПБЗН-Разлог, Планинска спасителна служба и служители на общината.

Действията по издирването на детето продължават. Гражданите, които имат информация за издирваното дете могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото управление на МВР.

Водещи

Най-четени