Млада жена се обеси в двора си в Благоевградско 01.04 | 15:40

Две деца остават полусираци

От Мая Александрова

Млада жена се обеси в двора си в благоевградското село Изгрев. Самоубийството на 35-годишната Анка П. потресе жителите и съседите.

Безжизненото ѝ тяло е намерено тази сутрин от съпруга ѝ Янко. Трупът висял на въже, вързано за асмата в двора на къщата на семейството.

Сигнал за инцидента е подаден в полицията малко след 9:00 часа. Веднага на място са пристигнали екипи на Спешния център и на областната дирекция на МВР. Медиците само констатирали смъртта на жената, а полицейските служители не са открили следи от насилие по тялото.

Тялото е транспортирано за аутопсия в благоевградската болница. По случая е образувано досъдебно производство.

"Добро семейство, добри хора. Всички сме изненадани от случилото се. Не сме чули за скандали между съпрузите, имат две деца – син и дъщеря, които са ученици. Бях извикан за свидетел от полицията. Мъжът ѝ каза, че предната вечер си легнали, всичко било нормално", разказа бившият кмет на Изгрев Николай Безински, цитиран от "Стандарт".

Съседи на семейството споделиха, че Янко и Анка се занимавали с търговия на дребно – продавали сувенири и очила на главната улица в Благоевград.

Водещи

Най-четени