Мъртва жена беше намерена намушкана в апартамент в Горна Оряховица 11.11 | 09:40

о неофициална информация именно Светльо е човекът, който е подал сигнал за намерената мъртва жена

От iNews.bg

Поредно жестоко убийство. Мъртва жена беше намерена намушкана в апартамент в Горна Оряховица вчера вечерта. Тя е намерена в жилището на познатия в града наркозависим Светльо. Съседи разказват, че предната нощ е имало купон в жилището. Чувала се е силна музика между 1 часа и 5 часа. По неофициална информация именно Светльо е човекът, който е подал сигнал за намерената мъртва жена.

"От 1.30 до 5.30 часа чувах блъскане. Не го познавам. Питах магазинерката, тя каза, че той е бил. Целият е пребит, подут", обясни съсед. 

Сигнал за случая е получен вчера в 17, 28 ч. от 36- годишен мъж от железничарския град. Той съобщил, че е намерил в жилището си млада жена в безпомощно състояние. На адреса незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които са установили множество наранявания по тялото и са констатирали смъртта й. На мястото е извършен оглед. Предстои установяването на самоличността на жената по категоричен начин. Има заподозряно лице, като съпричастно към деянието. То е обявено за общодържавно издирване. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално следствените действия и оперативно издирвателните мероприятия по случая продължават под ръководството на Окръжна прокуратура.

Водещи

Най-четени