Най-вероятната причина за убийството на таксиметров шофьор в Разград е грабеж 02.03 | 09:49

ой беше убит по особено жесток начин в сряда вечерта

От iNews.bg

20 лева, таблет и телефон са коствали живота на 63-годишния таксиметров шофьор Красимир. Той беше убит по особено жесток начин в сряда вечерта по пътя между Разград и село Дянково.

Основният мотив за престъплението се оказал грабеж - версия, която първоначално беше смятана за най-малко вероятна от криминалистите. 22-годишен мъж  на име Сали е заловеният за убийството на таксиметровият шофьор.

"Банкнотите, кървавите са намерени в една игрална зала. Tой идва пеша от селото, за да ограби и да играе хазарт, това е истината.За нас това е извършителят на престъплението. Доказателствата са красноречиви. Сочи конкретни улики, както по отношение на себе си - така и вещи, които е отнел от жертвата”, казва Тихомир Тодоров, окръжен прокурор на Разград.

Още не са готови изследванията от които ще стане ясно дали обвиненият е бил под въздействие на алкохол или наркотици. Разследващите смятат, че престъплението е извършено, заради хазартна зависимост. При задържането мъжът е оказал съпротива. Той е родом от близкото до Разград село Каменар.

Братът на Сали не вярва,че брат му е способен да извърши убийство. "Батко ми не мога да прай такава нещо", категоричен е той. 

Водещи

Най-четени