Най-доброто за всички от ОП е да играем заедно на изборите, смята Александър Сиди 25.03 | 18:59

Не водим разговори с "Воля”, защото нямаме допирни точки с тях, обяви още той

От iNews

Ще бъдем заедно за евроизборите със сигурност. Всички от "Обединени патриоти”  ще бъдем в една и съща бюлетина. Дали ще бъдем под един и същи номер, ще разберем по-натам. Казвам го с ирония. Дали ще сме в една и съща листа, още не знам, каза в предаването "Всичко коз” по Канал3, депутатът от ВМРО, Александър Сиди.

Това, което ние казваме, е, че най-доброто за нас е да играем заедно на изборите. Дали ще се случи, продължава да бъде въпросителна. Ние няма да правим разцепление в коалицията. Или играем трите заедно, или играем по отделно. Да се разбираме отделно с "Атака”, или отделно с НСФБ за нас е грешно и ще взриви коалицията. Виждаме и на самите коалиционни съвети, че идват или едните, или другите, а за нас това не е правилно. Не е пътят да изберем една от двете партии. ГЕРБ са отделен политически субект, в друго политическо семейство и ние нямаме никаква цел да играем заедно на тези избори. ЕНП са част от това статукво, което не харесваме в Европа. Със сигурност в семейството на консерваторите, ние сме противници., каза още той.

Ние конкретно не водим разговори с "Воля”, защото нямаме допирни точки с тях. Не мога да коментирам техните действия. За съжаление усещането в обществото остава, че има нарушен морал, категоричен беше Сиди.

В ляво имаме тежка драма за двама бивши близки в живота хора, които по някаква причина са си разделили пътищата и сега делят листата на БСП. В дясно пък имаме семеен скандал за имоти- тоест пак в къщите на хората и ние оставаме единствените трезво мислещите на терена, но пък продължаваме на сме разединени. Това даваме на българското общество. Разбирам защо хората не харесват политиците, аз също не бих, на тяхно място, каза депутатът от ВМРО.

Водещи

Най-четени