Напрежение в БСП на пленума след победата на Нинова 19.09 | 13:09

Опоненти и вътрешната опозиция атакува преизбраният лидер на партията

От iNews.bg

Сблъсъци в БСП след избора на председател на партията. Конкурентите на Корнелия Нинова и вътрешната й опозиция я атакуваха остро на започналия минути преди 12:00 часа пленум на Националния съвет на партията, съобщи Нова телевизия.

Резултатът от вътрешните избори е основна тема. Според вътрешната опозиция вотът е бил опорочен. Имало е множество сигнали за нарушения, за това поискаха създаване на анкетна комисия. Междувременно привържениците на Нинова заявиха, че това са лъжи и вотът е преминал нормално.

Георги Тодоров, който се отказа от лидерската битка, дойде на "Позитано” 20 с два "Оскар”-а. Единият бил за лидера на партията Корнелия Нинова за главна роля. А кой е главният сценарист и за кого е втората статуетка, Тодоров не пожела да коментира.

" Аз ще предложа нарочна комисия, която да разгледа работата на ЦИК и всеки подадени жалби. ЦИК обявяват около 50 жалби, но те са може би над 1000 с тези, подадени по места”, смята Красимир Янков.

"Докарваха ги с колички, беше направено така, че да се организира вота. Смятам, че тази победа ще я победи. Ако ме разбирате правилно”, каза  Георги Гергов.

"Знаете резултата, аз ще го проверя, защото ми е приятно да го чувам. Над 67% активност, над 81% за Корнелия Нинова. Това е достатъчно красноречиво. Партията е мобилизирана”, заяви  Филип Попов.

Водещи

Най-четени