Непълнолетни разбиха магазин, задигнаха алкохол и цигари 01.04 | 17:23

Двама мъже проникнали в склад на голяма верига в Пловдив, за да се снабдят с нова кафемашина

От iNews.bg

Крадци са нахлули в два магазина през последните дни - в Пловдив и Нареченски бани. На 27 март в Шесто РУ Пловдив било съобщено, че от складов контейнер зад сградата на магазин "Техмаркет" в гр. Пловдив е отнета машина за кафе на стойност 200 лв. По случая било започнато досъдебно производство.

В следствие на проведените оперативно- издирвателни мероприятия са установени извършителите на престъплението - 26-годишен мъж от село Неделево и 27-годишен пловдивчанин. И двамата били с криминални досиета за предишни кражби.

В ареста на районното управление за срок до 24 часа е задържан само 27-годишният мъж. Издирва се съучастникът, който до момента не е установен на известните му адреси и местата, които посещава. 

Междувременно 56-годишен продавач на павилион за бързо хранене в село Нареченски бани е подал сигнал в РУ Асеновград, че след взломяване на входната врата от търговския обект са откраднати 15 броя кутии цигари от различни марки, 5 броя безалкохолни напитки и 4 броя шишета алкохол.

В резултат на проведените оперативно- издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е започнато е досъдебно производство срещу три момчета от селото Извършителите. Те са на възраст от 15 до 17 години са задържани в ареста на районното управление за срок до 24 часа. Материалите са докладвани на прокуратурата в Асеновград.

Водещи

Най-четени