Ограничения на част от детелината на „Тракия“ при километър 133 26.07 | 09:12

Преминаващите там автомобили днес и утре ще използват обходни маршрути

От iNews.bg

От 7:30 ч. до 12:00 ч. се ограничава движението по пътната връзка София-Пловдив на пътен възел "Пловдив Изток" при 133-ти км на магистрала "Тракия" в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Няма да се спира движението по основното трасе на автомагистралата. Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел "Север" при км 126 и през с. Войводиново.

Отново от 7:30 ч., но чак до 19:00 ч., се ограничава движението и по пътната връзка Раковски-Бургас. Обходният маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив-Свиленград, по път II-66 Поповица-Плодовитово и от пътен възел "Плодовитово" при км 165 обратно на магистрала "Тракия".

В събота – 27 юли от 7:30 ч. до 19:00 ч. ще се ограничи движението по пътната връзка Бургас - Раковски. Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел "Белозем" при км 150 на "Тракия" по път Шишманци – Раковски.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

През април т.г. бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел "Пловдив Изток". На съоръжението поетапно ще се ремонтират и останалите 3 пътни връзки /София-Пловдив, Бургас-Раковски и Раковски-Бургас/.

Водещи

Най-четени