Откриха изчезналото дете от Якоруда 24.09 | 16:30

Момченцето е намерено на 14 км от дома си

От iNews.bg

Намерено е малкото момченце, което в късния следобед вчера изчезна от дома си в Якоруда. След близо 24 часовата акция по издирването му, в която участваха над 70 служители на полицията, жандармерията, специални екипи със следови кучета и планински спасители, детето е намерено невредимо в село Бунцево, което се намира в планината на 14 километра от общинския център, съоби БНР.

Към момента полицията не съобщава подробности как момчето, което е на 2 годинки и седем месеца, се е оказало там.

Над 70 служители на полицията, жандармерията и специални екипи със следови кучета се включиха в издирването на детето, което изчезна в късния следобед вчера от дома си в Якоруда. Работи се по всички версии, включително и за отвличане.

Мехмед Юркин е на 2 години и 7 месеца от гр. Якоруда. Последно детето е било забелязано около 16:00 часа на 23.09.2020 г. в двора на дома си в гр. Якоруда. След подаването на сигнала, около 18:00 часа на тел. 112, са предприети незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители, служители на РСПБЗН-Разлог, Планинска спасителна служба и служители на общината.

Момчето е играело в двора на къщата, в която живее семейството. По информация на родителите до 16:00 часа е било там. След като не успели да го открият никъде, подали сигнал в полицията.

Водещи

Най-четени