Паметта и делото на Милен Цветков ще бъдат почетени чрез сериал, посветен на журналиста 26.05 | 15:00

Премиерна дата все още не е посочена за пилотния епизод. Знае се обаче, че той ще носи името "Робите на COVID-19", а екипът зад сериала посочва, че ще е посветен на "един от най-смелите български журналисти – Милен Цветков"

От iNews.bg

Непрежалимият журналист Милен Цветков загина трагично и изключително нелепо навръх Великден, след като дрогиран млад джигит връхлетя вурху колата му отзад, докато Милен е спрял на червен светофар. За животът на Цветков обаче тепърва ще се говори. Въпросите ще бъдат задавани, а в отговорите им ще участват мнозина. 

Като начало това ще се случи в "Скритата истина" – новата документално-игрална поредица родно производство, която ще търси отговори на наболели въпроси.

Премиерна дата все още не е посочена за пилотния епизод. Знае се обаче, че той ще носи името "Робите на COVID-19", а екипът зад сериала посочва, че ще е посветен на "един от най-смелите български журналисти – Милен Цветков". От трейлъра на епизода става ясно, че в него ще се разискват въпроси, свързани с новия коронавирус.

Режисьори на "Скритата истина" са Стоян Анов ("Танго в тунела") и Васил Христов. А ролята на водещ е поверена на Павел Владимиров.

Водещи

Най-четени