Перверзник от Разлог даде дрога на 15-годишна, насили я да прави орален секс, а накрая прати клипа на родителите й 08.03 | 11:00

Предполага се, че с тези клипове Крум е плашил 15-годишната, както и семейството ѝ. Близките на момичето са шокирани от случилото се и категорични, че ще съдят до дупка блудника Крум

От iNews.bg

Брутално престъпление, извършвано спрямо 15 годишно момиче, разкриха полицаите в Разлог, след сигнал на майката на непълнолетната, която е от уважавана фамилия в града. Според майката детето и е обект на блудствени действия, след насилствена употреба на наркотици, или упойващи вещества, съобщава Struma.com.

А извършителят на престъплението е известен в Разлог криминално проявен. Крум М. посочила майката, като блудникът, гаврил се с детето ѝ. Незабавно полицейски екипи щурмували дома на Крум и в една от стаите открили непълнолетната девойка. Крум е задържан.

Оказало се, че в компютъра и телефона си, той имал клипове, които показват как момичето, в неадекватно състояние, прави орална любов, а той снима и я насърчава.

Предполага се, че с тези клипове Крум е плашил 15-годишната, както и семейството ѝ. Близките на момичето са шокирани от случилото се и категорични, че ще съдят до дупка блудника.

Водещи

Най-четени