Поне четири месечни заплати или 8000 лева струва посрещане на новата 2025 година в луксозен хотел във Велинград 18.10 | 15:45

Подобна практика има и в Сърбия, а именно хотелите да не приемат деца, основно заради факта, че там се пуши навсякъде.

От iNews.bg

Поне четири месечни заплати или 8000 лева струва посрещане на новата 2025 година в луксозен хотел във Велинград, показа проверка за офертите за празника.

Цената е за апартамент на база три нощувки със закуски и празнични вечери, като е включено и ползване на всички екстри в СПА центъра на хотела. Семействата с деца обаче трябва да следят за това дали мястото, което резервират, не е само за възрастни. В някои от хотелите възрастта на гостите е изрично посочена, пише "Телеграф".

Подобна практика има и в Сърбия, а именно хотелите да не приемат деца, основно заради факта, че там се пуши навсякъде.

Някои от хотелите в СПА столицата ни предлагат пакетите за ЧНГ в евро. Така цената на двойна стая за три нощувки е 2190 евро. В сумата са включени закуски и празнични вечери в периода от 29 декември до 1 януари. Гостите на хотела пък ще бъдат забавлявани от родните звезди Веселин Маринов, Есил Дюран и Любо Киров. В друг супер луксозен хотел най-скъпото помещение за новогодишния купон е на цена от 8250 лева. Сумата  отново е валидна за периода от 29 декември до 1 януари, като са с включени закуски и вечери, както и новогодишен купон със сръбската звезда Теа Тайрович и много български изпълнители като Дара, Меди и много други. Туристите ще трябва да платят и 2,52 лв. на човек на ден туристически данък. Алисия пък ще забавлява гостите на хотел в Пампорово. Там цените започват от 480 лева на ден за двойна стая и стигат до 680 лева за апартамент. Задължително е доплащането на новогодишния куверт, който е от 270 до 290 лева, в зависимост от ресторанта, в който ще изберете.

Цените в хотелите средно се въртят от 200 до 400 лева на човек на вечер. Много от местата за настаняване предлагат намаления за ранни резервации. Например пакетите за ЧНГ са с 10% отстъпка, ако се направи резервация до края на октомври. На други места пък намалението важи до средата на ноември. Хубаво е добре да се преглеждат условията, тъй като в някои пакети не е включен туристически данък. Също така при резервация на стаи има разлика в цената, ако помещението е с тераса. В някои хотели искат доплащане в рамките на 20 лева за стая с балкон. 

Водещи

Най-четени