Протестът с мигновена реакция: Не искаме оставките на министри, а най-зависимия от Доган и Пеевски - Борисов (ВИДЕО) 15.07 | 21:00

Борисов е зависим е от Гешев, главната бухалка на Пеевки, зависим е от медиите му, зависим е от огромнито количество негови кадри във всички служби и министерства. Изчистването от Пеевски може да започне само ако Борисов се оттегли окончателно и отидем на избори", написа Христо Иванов

От iNews.bg

След като стана ясно, че Бойко Борисов е поискал оставките на знаковите си министри Горанов, Караниколов и Маринов, лидерите на протестиращите бързо взеха отношение. Всички те бяха категорични, че няма да се задоволят с "трохи от .богаташката трапеза и от чекмеджетата на премира". Точно така определи новината с усмивка Велислав Минеков. 

Христо Иванов пък написа следното: "Най-зависимият от Пеевски е Борисов. Зависим е от Гешев, главната бухалка на Пеевки, зависим е от медиите му, зависим е от огромнито количество негови кадри във всички служби и министерства. Изчистването от Пеевски може да започне само ако Борисов се оттегли окончателно и отидем на избори. След изборите- промяна на конституцията и смяна на Гешев и поставяне на прокуратурата под ефективна двмократична отчетност. Няма друг път"

Друг виден представител на "Да, България" - Иво Мирчев също даде да се разбере, че искат главата на Борисов, а не оставки на хора под него.

Под поста на Мирчев пък можете да видите какво се случва на протестите в момета - на живо.

Водещи

Най-четени