Разбра се защо Коцето е в болница! Ще му инжектират витамини за 30 бона 13.04 | 14:00

Певецът е решил да се възползва от най-новата и модерна технология, чрез която с помощта на системи вливат в организма всички видове витамини

От iNews.bg

Преди 24 часа хитовият изпълнител  Константин влезе по спешност в болница . Той пусна стори от болничното легло, от което се вижда колко много го боли, но така и не поясни причината да бъде отново прикован на болнично легло. 

Агенция "Блиц" научи от от достоверни източници какво е състоянието на певеца с най-лиричния глас във фолка и каква операция се налага да му направят по спешност. Преди година  Константин  се подложи на операция по премахване на херния.

Оказа се, че отново има болки на оперираното място и се налага да отворят вече зарасналата рана и да видят какво се случва. Специалистите са категорични, че става въпрос за лека интервенция и нищо сериозно.  Константин  пък е решил да се възползва от най-новата и модерна технология, чрез която с помощта на системи вливат в организма всички видове витамини.

Процедурата е широко разпространена в световен мащаб, а сега прави първи крачки и в България. Необходими са две  инжекции , които се поставят в период между 2 месеца. Цената на една бройка е 15 000 лева. От тази услуга се възползват много известни футболисти, а резултатите са впечатляващи.

Най-четени