Разстреляха мъж в колата му на столичното Околовръстно 06.04 | 23:41

По непотвърдена информация жертвата е Николай Драгополов, който е собственик на автокъща

От iNews.bg

Мъж е срастрелян около 20:00 ч. тази вечер на Околовръстното шосе в София на кръстовището със "Симеоновско шосе". Сигнал за стрелбата е получен в 20:04 часа на телефон 112. Незабавно към мястото на инцидента са насочени полицейски и екипи на спешна помощ. Самоличността на простреляния мъж е установена, той е на 46 години, уточни на брифинг административният ръководител на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова.

В колата той е пътувал с 11-годишно дете, което е било на предната седалка, то не е пострадало, подчерта още градският прокурор.

Директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев допълни, че в информационната система на МВР има данни за криминалистически регистрации на починалия.

В момента се извършва оглед на местопроизшествието, събират се веществени доказателства и ще бъдат направени всички необходими експертизи. По думите му предстоят оператовно издирвателни действия. На място има свидетели, които ще бъдат разпитани. Образувано е досъдебно производство.

По информация на БНТ жертвата се казва Николай Драгополов и е собственик на автокъща.

Убиецът е бил предрешен като клошар, според непотвърдена информация на Нова ТВ. В района често обикалят такива и просят от шофьорите на колите, които изчакват на светофара.

Водещи