Ранени зрители след инцидент на рали край Шумен (ДОПЪНЕНА 2) 15.04 | 15:23

Една от състезателните коли се е врязала в публиката, петима са пострадали

От iNews.bg

Състезателен автомобил се вряза в публиката по време на планинското рали "Мемориал Валерий Великов" в Шумен. При инцидента няколко души са пострадали, предаде БГНЕС.

Около 14:30 часа състезателен автомобил BMW с пилот от Варна е загубил контрол над автомобила, който се е врязал в публиката. Състезанието е спряно. Пострадалите са откарани в шуменската болница.

По-късно стана ясно, че инцидентът е станал в до близост до "Стъклото". На мястото са пристигнали 4 линейки. Пострадалите са откарани в шуменската болница. По предварителна информация петима са в тежко състояние.

 

След това организаторите уточниха, че двама зрители са с фрактури на долни крайници, а трима с охлузвания. По информацията на местния сайт Шум.БГ варненският пилотът е Николай Георгиев. Автомобилът му е излетял от пътя на излизане от последния завой преди "Стъклото", където се развива много висока скорост.

Състезанието е спряно. Организаторите обявиха, че двама зрители са с фрактури на долни крайници, а трима с охлузвания. По информацията на местния сайт Шум.БГ варненският пилотът е Николай Георгиев. Автомобилът му е излетял от пътя на излизане от последния завой преди "Стъклото", където се развива много висока скорост.

Прочети още на: http://bgnes.com/bylgariia/intsidenti/4579788/

Водещи

Най-четени