Ремонтираната приемна на НОИ в столичния ж.к. „Младост“ отвори врати 24.02 | 12:32

Реконструкцията ще подобри не само обслужването на хората, но и условията на труд за служителите

От iNews.bg

На 24 февруари 2020 г. приемната на Националния осигурителен институт (НОИ) в софийския квартал "Младост" отново отвори врати. Изнесеният офис на институцията възстанови нормалната си работа след мащабни ремонтни дейности, които засегнаха цялата сграда и наложиха обслужването на клиентите да бъде временно преместено.

Ремонтирани са фасадата, покривната конструкция и цялостната визия на приемната. В резултат не само е повишен енергийният клас на сградата, но изцяло е променена и концепцията за отопление на помещенията. Напълно обновени са системите за видеонаблюдение и пожароизвестяване.

Реконструкциите ще подобрят съществено условията на труд на служителите, но ще повишат и качеството на обслужване на клиентите.

Приемната на НОИ в квартал "Младост" предоставя услуги, свързани с преценката на правото, отпускането и изплащането на обезщетения за безработица и гарантирани вземания. В нея може да бъде подадено и заявление за издаване на персонален идентификационен код (ПИК) и идентификационен код на осигурител (ИКО).

Водещи

Най-четени