Родителите на тийнейджърка разказаха за бруталното изнасилване, което обърна живота й наопаки (ВИДЕО) 27.05 | 13:00

Инцидентът е станал след като момчето е изнудвало 3 месеца момичето. За да приключи всичко, то е отишло при него. Но вместо всичко да приключи, ужасът е започнал

От iNews.bg

Родителите на 16–годишно момиче, изнасилено по жесток начин от 22–годишен мъж (Венцислав Йоханов - на снимката), разказаха пред "Здравей, България" и Нова телевизия за ужаса, който е изживяла и изживява дъщеря им. Инцидентът е станал след като момчето е изнудвало 3 месеца момичето. За да приключи всичко, то е отишло при него. Но вместо всичко да приключи, ужасът е започнал. Момичето е било душено, бито и зверски насилвано. Наложило се е то да бъде шито, защото е кървяло обилно. Днес девойката е в изключително тежко психическо състояние, а родителите са много притеснени от всичко.

ГЛЕДАЙТЕ ИСТОРИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ ТУК

Зверството над момичето е извършено, докато връстниците й празнували Деня на българската писменост. "Дъщеря ни беше брутално изнасилена на 24 май сутринта", разказа бащата на жертвата.

"Сутринта тя ми звънна, за да ми каже, че нещо е станало, че трябва да дойда до Бърза помощ", разказва майката. Родителите я намерили в много тежко състояние, цялата в кръв.

По случая е задържан 22-годишен мъж. Според родителите той месеци наред изнудвал момичето.

"Детето ни разказа, че е манипулирано от няколко месеца от извършителя. Казвал, че има нецензурирани видеоклипове с нея и ако тя не прави, каквото той иска, ще ги разпространи", разказва бащата.

"Било е страшен тормоз! Видях какво е било писано. Просто е било ужасно!", обяснява майката. Родителите разказват още, че на 24 май мъжът я заплашил, че ако не отиде веднага при него, пуска клипчетата. И уплашената тийнейджърка тръгнала към дома му. Дори не подозирала, че ще попадне в самия ад.

Родителите разказват, че насилникът я влачил, душил и бил. Момичето и родителите й са в шок.

В хода на досъдебното производство са извършени необходимите експертизи и е налице  обосновано предположение, че извършител е именно задържаният, уточниха от прокуратурата. Затова държавното обвинение ще иска за него най-строгата мярка – постоянно задържане под стража.

Водещи

Най-четени