Световно цирково шоу за децата на 1 юни 27.05 | 17:44

Уроци по жонглиране и фокуси, конкурс за Мини Мис и Мистър и много други изненади очакват най-малките

От iNews.bg

Sofia Ring Mall се превръща в детско царство на първи юни. Изключително цирково шоу с участието на звезди от цял свят, уроци по жонглиране и фокуси, конкурс за Мини Мис и Мистър са само част от изненадите, които молът е подготвил за празника.

10  циркови артисти от България, Гърция, Сърбия, Франция, Испания, Чили, Уругвай, Индия и Япония ще забавляват гостите от 15:00 до 20:00. Те ще покажат "висш пилотаж" в акробатиката, жонглирането, карането на колело на една гума, ходенето по въже, клоунадите, както и един от най-известните и трудни номера в света – колелото на Сир, в изпълнение на Марко Превитера.

Освен да се забавляват с впечатляващите изпълнения на топ професионалистите в шестото издание на "Мини арт фест", в шоуто могат да се включат и самите деца – за тях ще има уъркшопи, уроци по жонглиране и трикове.

 

Празникът на детето ще тече с пълна пара и в детския център Fun Ring Park. Там ще се състои конкурс за Мини Мис и Мистър, на който децата ще дефилират с дрехи от фешън магазините в мола. Много танци, забавление, изненади и подаръци очакват малките модели.

Водещи

Най-четени