Слави Ангелов: Знам защо ме биха, но не знам кой ме би по главата и кой по краката 24.09 | 10:40

„Използвам случая, за да попитам какво става с убиеца на Милен Цветков и защо той вече не е в затвора? Защо в България правосъдието е толкова бавно? Липсата на справедливост е причина за протестите“, каза главният редактор на в-к 168 часа

От iNews.bg

Бях наказан за това, че съм си свършил работата и затова, че като журналист информирам обществото, но това, което ми се случи, е нищо в сравнение с онова, което стана с Милен Цветков, каза в "Здравей, България" по Нова телевизия Слави Ангелов, който бе зверски пребит преди няколко месеца.

"По този случай имаше доста усилия от страна на МВР и прокуратурата, които се надявам да са продължили с разследването и след тези арести, за да се съберат повече доказателства. Може да се каже, че цялата картина на това нападение срещу мен е изяснена", добави той.

Това, което не знам е от тези двама братя, които бяха задържани, кой от тях ме е бил с желязо по крака и кой по лицето, сподели разследващият журналист.

"Използвам случая, за да попитам какво става с убиеца на Милен Цветков и защо той вече не е в затвора? Защо в България правосъдието е толкова бавно? Липсата на справедливост е причина за протестите", коментира той.

Водещи

Най-четени