След плажа край сараите на Доган в Росенец - идва ред на кафе с Пеевски в хотел "Берлин" 14.07 | 10:00

Сега призивът от социалните медии е за сбирка на „по кафе“ с Делян Пеевски. Събитието е насрочено за 15 юли пред хотел Берлин в София от 8:00ч. Според информацията във Фейсбук организатори са „МлаДа България“ – националната младежка организация на ПП „Движение Да, България

От iNews.bg

Демократична България с нова инициатива. След масовото ходене на охраняем плаж "Росенец" идва ред масово пиене на кафе с Делян Пеевски.

Миналата седмица в социалните медии се появи призив за ходене до охраняемия плаж, спотанисван от почетния председател на ДПС Ахмед Доган. То се състоя и след като протестиращите отидоха до мястото, се стигна до сблъсъци. Тогава беше задържан Иво Мирчев от "Демокоратична България", който беше освободен по-късно.

Сега призивът от социалните медии е за сбирка на "по кафе" с Делян Пеевски. Събитието е насрочено за 15 юли пред хотел Берлин в София от 8:00ч. Според информацията във Фейсбук организатори са "МлаДа България" – националната младежка организация на ПП "Движение Да, България!".

"Като част от нестихващите протести в страната и събитията в събота в летните сараи на Доган в Росенец, Младежката организация на Да, България ви кани на кафе в хотел Берлин – властовият център на държавата", пишат организаторите.

"Както знаете, в х-л "Берлин" Пеевски многократно е привиквал министри, политици и магистрати на тайни срещи. Смята се също и че именно там е и неговата "щаб-квартира", допълват те.

Съобщението завършва скороговорно с думите "когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него".

Водещи

Най-четени