Спипаха топ готвача Андре Токев пиян зад волана 01.11 | 08:00
Шеф Токев е заловен фиркан докато в сила е предишно негово провинение за шофиране в нетрезво състояние. Той е бил много зле и трудно се е държал на краката си. Преди да бъде проверен е забил пикапа си в бордюр и дори изхвърчала гума

Популярният шеф Андре Токев е бил заловен от катаджии да шофира пиян. Тестът с дрегер е показал наличие на 1.9 промила алкохол в кръвта на топ готвача, който е жури в известното тв реалити "Мастър Шеф", води няколко други предавания и е собственик на скъпарския ресторант ANDRe.
Токев, който е работил в отличени със звезда "Мишлен" места, а в момента е лице на bTV, е спрян на Околовръстния път в София при акцията на МВР срещу шофирането след употреба на алкохол и наркотици, която започна на 26 октомври в цялата страна. Той все още е в ареста, където ще изкара общо 24.
Най-неприятната вест за шеф Токев е, че е спипан фиркан докато в сила е предишно негово провинение. Иде реч пак за шофиране в нетрезво състояние. Всичко това означава, че готвачът трябва да лежи ефективно в затвора, ако родният съд отново не покаже странни критерии.
По неофициално инфо от очевидци Токев е бил много зле и трудно се е държал на краката си. Преди да бъде проверен, той забил пикапа си в бордюр и дори изхвърчала гума, а после той твърдял пред органите на реда, че дори не помни как и защо се е седнал зад волана.
Ето как готвачът се представя на своята официална страница:
Oсновател на Българска Асоциация на професионалните готвачи в България, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d "Or” и носител на единствената за източна Европа диплома "Global Masterchef Degree”. Андре е на 50 години, роден е в Лайпциг на 14 декември 1968 година, в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin.
Готвенето за Андре е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.
"Кулинарията е като живота – доставя удоволствие на всеки, защото всеки може да се включи в това преживяване. Най-важното е да се приеме, че няма идеален ресторант. Не е важно един ресторант да се хареса на всички. Затова той трябва да изгради собствена атмосфера, собствена физиономия, да развива собствена идентичност. Важно е това да се прави, вдъхновено с желание и с любов. Заповядайте заедно да изживеем ароматите и вкусовете на ястията. Да се докоснете до моя кулинарен живот, преминал през различните държави и култури на хранене!
Великата кухня е като велика държава- трябва да има история и ценности."
Водещи
-
Парламентът решава съдбата на шестима депутати и референдума за лева
Групата на "Продължаваме промяната – Демократична България" предлага разглеждане на промени в...
06.05 | 18:00
-
Безалел Смотрич заяви, че победата на Израел в Газа означава, че палестинската територия ще бъде „напълно унищожена“
„Газа ще бъде напълно унищожена, цивилните ще бъдат изпратени на юг в хуманитарна зона без...
06.05 | 17:40
-
Опасни гръмотевични бури и поройни дъждове в няколко района у нас
Към 15:00 часа във вторник в няколко района на страната се образуваха опасни гръмотевични...
06.05 | 17:20
-
Путин: Москва желае "справедливо" ядрено споразумение между САЩ и Иран
Съвсем наскоро Русия изпрати два самолета, за да помогне за потушаването на пожар след...
06.05 | 16:59
Най-четени
-
Потресаващи признания на убиеца на Маги
"Това не е вярно! Процедурата е спазена, както изисква законът", отговориха от прокуратурата.
06.05 | 13:30
-
Честваме паметта на свети великомъченик Георги Победоносец
Той бил римски воин, който служил в малоазийската област Кападокия по времето на римския...
06.05 | 09:02
-
Радев към военните: Аз вярвам, че ще отхвърлите всеки опит за разкол и унижение
Държавният глава прие почетния строй на представителните части на Българската армия.
06.05 | 12:00
-
Голям гаф на парада за Гергьовден!
Докато президента и главнокомандващ Румен Радев поздравяваше блоковете на различните видове...
06.05 | 13:15