Убиха от бой младеж в Луковит и възрастен мъж в село Вресово 09.10 | 17:23

Във връзка с първия инцидент полицията е арестувала трима души

От iNews.bg

29-годишен мъж от Луковит почина след жесток побой, съобщиха от полицията в Ловеч. Сигнал за инцидента е получен около 22:00 ч. на 6 октомври от филиала на спешна помощ в града. От там първоначално информирали, че при тях е постъпил пациент без видими следи от насилие. По-късно обаче мъжът починал, предаде "Дарик". Впоследствие станало ясно, че човекът е бил пребит с дървени колове.

Като заподозрени са задържани трима местни мъже – криминално проявени, на възраст между 22 и 35 години. Те са привлечени като обвиняеми и с прокурорско постановление са задържани за срок от 72 часа в следствения арест в Ловеч.

Вторият случай е в руенското село Вресово, където 19-годишен уби свой приятел с кол. Двамата пиели в ромската махала на селото, но после се скарали. Младежът грабнал кол и нанесъл силен удар по главата на своя другар - Станчо Желязков.

За случката разказва пред "Труд" кметът на селото, Хасан Осман. Сутринта при него са отишли да потърсят помощ младежът и баща му. Кметът и полицията отишли на място. По думи на младежа, скандалът станал, защото Станчо го е напсувал.

Водещи

Най-четени