Фандъкова ще сменя хора за новия си мандат 03.11 | 22:27

До месец ще предложа проекта за бюджета на София за догодина, каза тя

От iNews.bg

Искам да благодаря на всички хора в София, които днес гласуваха и показаха, че в София живеят свободни хора и не се поддават на внушения. Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Разбирам това, което ми казаха в тези избори - пътят е правилен, хората очакват работа, но очакват и промяна. Това заяви в първия си коментар след резултатите от вота Йорданка Фандъкова от ГЕРБ, която спечели изборите за кмет на София, цитирана от БНТ.

Ще гарантирам спазването на ангажиментите, които съм поела, включително и работата в общинския съвет, категорична е Фандъкова.

Искам специално да благодаря на десните хора и ще проведа разговори по същество вече за конкретни действия и политики, допълни тя.

Фандъкова обясни, че до месец ще предложи новия проект за бюджет на София за следващата година, а преди това ще предложи и промени в структурата на общината, свързани с персонални промени в управлението.

Благодарна съм на всички, които ме подкрепиха. Приемам го като огромна отговорност, категорична е Фандъкова.

Тази кампания беше изпълнена и с лъжи, беше доста тежка. Благодарна съм на всички хора, на структурите на ГЕРБ и СДС, на щаба, допълни още Фандъкова.

Водещи

Най-четени